årskavalkade 2015 -del 3

-September-

Denne måneden fikk jeg øynene opp for fibermaskara fremfor vippeexstension. Det ble noen hytteturer og turer og skog og mark. Hele familien inkl bestemor og bestefar dro på premiæren på Bølgen på kino. Jeg farget håret mitt rødt og svart (!) Men september toppet seg helt klart med våres sykkeltur på Rallarvegen, med togtur, hotellovernatting og ikke minst nydelige matopplevelser.

Du kan lese alle innleggene fra september her<3


-oktober-

Høsten var nå kommet for fullt. Fjellene var kledd i de vakreste farger. Jeg fikk også denne måneden deltatt på noen photoshotter, samboern slo hull i hodet sitt, og ....wait for it... JEG fjerna stingene I HODET! (at han turte) Jeg fikk øynene opp for shellac fremfor gelenegler. Vi prøvde oss på en tur opp til Reinsfjellet som vi måtte bryte pga av DÅRLIG vær(!)

Du kan lese alle innleggene fra oktober her<3


-November-

Denne måneden toppet seg med photoshoot og vennindebesøk i Danmark. Resultatet av photoshooten henger i vinduet på frisørsalongen og minnene fra venindebesøket ligger trygt lagret i hodet. Vi hadde flere "ladies night" sammenkomster på frisørsalongen. Jeg begynte så smått med julebaksten. Også verdt å nevne at lillebror ble kåret til Obos-ligaens beste fotballspiller. Og jeg og samboern tok sesongens siste topptur med randoski på Reinsfjellet.

Du kan lese alle innleggene for november her<3


-Desember-

Nå er det no ikke så alt for lenge siden desember, men denne måneden fortjener jo å være med på kavalkaden den også. Julebordene startet for fullt. Vi deltok på CHC og Stinas Frisørverden sitt. Juleforberedelser og gaveshopping var nevnt gjevnt over hele måneden. Vi kjørte lillejuleaften til Brønnøysund for å feire jul og kjørte videre til Hemavan for å feire nyttår. Vi fikk også tilsendt julehilsen fra Lofoten av våre kjære lille Edmond<3 Se på bildene hvor fin han er blitt.

Du kan lese alle innleggene for desember her<3


Vel, det var mitt år samlet i tre innlegg. Jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt og hverdagen min, at jeg kan ikke si meg annet en veldig, veldig fonøyd. Så måtte bare 2016 bli like bra!

-Love you all!!!