Asics -gel arctic


-a fresh start-

image.jpg

Jeg har blitt eier av disse fantastiske skoene. Siden de har pigger høres det ut som om jeg er på vei til steppetrening når jeg går ut døra, men de er fantastiske på glattisen. Så den eneste grunnen til at jeg har ønsket at det skulle bli snø og glatt i gatene, var kun for å få testet ut disse.

image.jpg

Nå er det bare å power-walk(e) i vei, uten å være redd for å bli bambi på glattisen. Perfekt å starte det nye året med, spør du meg.

image.jpg

Jeg vil også tipse om at TIGHTS.NO er Norges raskest voksende nettbutikk for de som trener. Butikken har et godt utvalg av en rekke merkevarer som 2XU, Skins, Röhnisch og mange fler samt har Norges beste utvalg av bestselgeren Quest Bars. Tights.no har fokus på rask levering, god kundeservice og å ha et utvalg av de beste produktene, TIGHTS.NO selger treningsklær til damer og herrer, treningsutstyr, kosttilskudd, smartmat og skjønnhet.

image.jpg

Har du hadt en fresh start på året? Eller kanskje denne linken kan hjelpe deg. Det er jo selvsakt at man må ordne seg en liten "boost"  om man skal gjøre forandringer i hverdagen. Så det å starte med et par nye treningsko, en ny tights, et par løpevotter eller bare oppdatere spillelista på spotify kan gjøre susen.

image.jpg