Ronaldo på overnattingsbesøk

image.jpg

Her om dagen hadde Savanna overnattingsbesøk av sin kjære Ronaldo. -Ja, for de er kjærester(!) Ikke bare fordi jeg liker å kalle de det, men fordi de faktisk har laget valper sammen. For de som har lest bloggen en stund vet alt om det (a)

image.jpg

Jeg måtte så klart finne frem kameraet for å knipse noen bilder av disse to skjønne skapningene. Savanna blir veldig eiesyk og terretorial av seg. Ikke bare i eget hjem, men også når hun er gjest, og dette er noe jeg vil plukke av henne og da er det ingen ting som er bedre enn å "øve på å ha besøk" av andre dyr.  Sosialisering av dyrene generelt er jo en god ting.

image.jpg

Denne kvelden delte de både mat, leker og bur....

image.jpg
image.jpg

Det er så mye glede og kjærlighet i slike små (rampete) pelsdotter som egentlig aldri blir voksne. De er alltid glade, og halen logrer like mye, endten jeg bare har vært ute i fem minutter eller en hel dag. Takk guden (som forøvrig ikke finnes) for at forskning sier at hunder ikke har tidsperspektiv. Jeg kjenner det virkelig på samvittigheten om jeg har vært litt for lenge borte. Og får nesten bare mere vondt av å se at hun blir så glad for å se meg. Jeg fortjener mere kjeft, liksom (!) Heldigvis jobber jeg og samboern som oftes veldig forskjellige så det lengste hun er hjemme alene er 4 timer om gangen. Og det tror jeg faktisk hun bare syns er godt. Alt mas og bråk forsvinner og hun kan endelig få slappet litt av hun også.

image.jpg

Jeg spurte Fredrik da vi la oss, om han for tre år siden (før han møtte meg) kunne se for seg selv dele seng med to chihuahuaer. Svaret var klart(!)

image.jpg


Men det er èn ting man må huske på, noe som klistret seg fast i mitt hode: "det er ikke hunden som har valgt deg, men det er du som har valgt den" Med den setninga innebygd i hodet har jeg bestemt meg for å gjøre det ytterste for at hunden skal få et godt liv. Det er også ei setning som sier "hunden er bare en del av ditt sitt liv, men du er hele hunden sitt"

Selv om jeg er veldig tilhenger av å handle i lokale butikker i hjembyen, er det ikke alltid de har det jeg er på utkikk etter, og spesielt når det gjelder utstyr (og klær) til Savanna. Så derfor hender det at jeg må klikke hjem noen "must-haves" fra denne siden som jeg nå vil tipse dere om.

Hundepoter.no Størst utvalg i utstyr til hund

Med gratis frakt og rask levering har du tilgang til tusenvis av produkter innen kort tid! I tillegg vil alle kundene få tilgang til fagekspertise. Du som kunde blir også med i et lojalitetsprogram som innebærer at alle handler premieres med bonuspoeng som kan benyttes som delbetaling ved senere kjøp.

Hundepoter.no har alltid tilbud på produkter som du trenger til hunden din f.eks 20% på alle godbiter. Hver uke har dem nye tilbud og nye produkter. Dem fører kjente store merkenavn og et utvalg andre kvalitetsprodukter fra USA, Canada, England og Sverige.
 

Størst utvalg i hundeutstyr!