3 tips til å få håret ditt til å se bra ut på bilder

Vi kjenner vel alle sammen den følelsen, når man skal på byen, og har stått og gjort seg klar foran speilet i en time. Når det så er tid for å ta en selfie og man åpner kameraet på mobilen sin, ser håret overhodet ikke like så glam ut som man forestilte seg? Jeg kjenner meg i hvert fall igjen, og hvor irriterende det enn er, så ser kameraet alt! Også alle de små hårene, som man bare aldri vet hvordan man får vekk. Jeg har 3 tips til deg som kan hjelpe deg med å få håret ditt til å se godt ut på bilder.

Tip 1- Prep it

Det beste du kan gjøre er å allerede preppe håret ditt før en avtale ute. Bruk advanced split end therapy, som forebygger slitasje, lukker splittede spisser, og etterlater håret ditt mere glatt, mykt og skinnende. Ved bruk av denne slipper du slitte spisser og kjedelig hår, helt opp til 10 hårvasker. Håret ditt og kameraet vil elske deg for å bruke den, da den inneholder vitaminer, aminosyrer og antioxidanter. På den måten ser håret ditt mye mer sunt og samlet ut, og det kan ses på bilder! Se våres video guide til hvordan du bruker advanced split end therapy her.

Tip 2 – Make it big

Volum er også et must for å få håret til å se godt ut på bilder! Det er ikke noe værre enn hår som ser flatt og kjedelig ut på en selfie. Noen er kanskje heldige å har tykt hår fra naturens side, mens andre skal hjelpes litt på vei. Det perfekte verktøy er våres narrow dressing brush, som skaper flott og holdbar volum. Du kan se hvordan du bruker den her.

Tip 3 – Shine baby

Sist men ikke minst, shine! Det gjør bare et eller annet ved et bilde når man har flott og skinnende hår. Final shine spray sikrer deg en flott blankt look, uten å fette til håret. Hvis du vil ha en litt mer diskret shine, kan du spraye det på din oval brush, og forsiktig gre spissene dine så de får en flott finish. Så er du og håret ditt klar til å ta selfies med venninnene hele natten lang!

- i samarbeid med GHD