3 tips til pleie av håret etter en lang sommer

Nå er sommeren for alvor slutt, og vi har gått inn i den første høstmåned. Derfor er det tid til å gi håret førstehjelp, etter å ha utsatt det for litt av hvert. Sol, saltvann og klor er nemlig med til å slite på håret. Nedenfor vil jeg tipse deg om tre ting:

1. Fuktgivende hårkur

Det er viktig å gi håret godt med fukt etter alle timene du har brukt på stranden eller ved poolen, hvor solen og vannet har uttørket håret. Gi spissene dine nytt liv med feks Advanced Split End Therapy. Spesielt nå etter sommeren, vil den være ekstra god å bruke, da håret ditt trenger ekstra pleie. Utover at den pleier håret i dybden, lukker den slitte spisser, og etterlater håret skinnende og silkemykt, i opp til 10 hårvasker.

2. Styling

Etter en ferie, kan håret bli helt frizzy i lengdene. For at få håret ditt helt glatt kan du bruke Straight & Tame Cream, før du føner håret. Det gjør dine lokker mere skinnende, mykere og lettere å håndtere. Dette produktet inneholder også varmebeskyttelse, og passer derfor ekstra på håret ditt når du bruker styling tools.

3. Serum

Spissene har bruk for ekstra pleie, fordi de kan ha blitt så tørre av saltvann og klor. Derfor er det alltid godt å bruke et par pump av Smooth & Finish Serum i spissene. Den gir med det samme mere glans til håret, samtidig som at håret føles mere mykt og deilig.