Make your wall fashionable

-reklame

Høsten er årstiden for fornyelser, både i garderoben og i hjemmet. Hvertfall så føler jeg det slik. Desino har den siste tiden tatt interiørmoten med storm og har nå mange tilbud på sine populære postere. Nettsiden deres er en fryd og bla seg gjennom. Tiden flyr, og man blir overøst av inspirasjon. Jeg måtte benytte meg av salget og klikket hjem tre bilder som jeg skal ha på neglerommet mitt på frisøsalongen. Viser dere bilder av resultatet når de kommer.

Giveaway! Få to klemmer på kjøpet når du handler for over 500 kroner*. Disse svarte klemmene passer til de fleste plakatstørrelsene og er perfekte dersom du ønsker å stadig ha mulighet til å fornye deg! I helgen har de også 15% rabatt på alle plakatene i kategorien Fashion, så hvorfor ikke passe på å oppdatere bildeveggen din med noen av de stilige nyhetene?

 

FRAKTFRITT OVER 599KR
*Tilbudet gjelder på bestillinger over 500kr til og med
mandag 10/10, eller så langt lageret rekker. 

IMG_4278.JPEG

INSPIRATION

La deg inspirere av vakker innredning og handle samtidig!
Bilder på plakater i kollasj og bildevegg samt i forskjellige miljøer.

IMG_4277.JPEG