I nåtid

IMG_4332.JPEG

Det er torsdag, alarmen ringer og jeg skimter sola gjennom gardinene på min venstre side og én stk trøtt chiuhuahua på høyre side. Samboern har tidligvakt denne uka så han har stått opp for flere timer siden. Jeg går gjennom morgenrutinen min som egentlig ikke består av mere enn å drikke min faste dose med juicing laget av frukt og grønnsaker, sminker ansiktet så folk ikke skal tro jeg er et fugleskremsel og går ut med Savanna. Jeg ankommer jobb, akkurat for sent til å rekke å ta en kaffekopp før min første kunde kommer. Jeg klipper, farger og styler hår helt til klokken viser lunsj. Endelig; første dose med koffein inntaes. Samboern skriver melding "aberbergen går på TV ikveld, hva skal vi ha å kose oss med" jeg svarer rundstykker med brunost og varm sjokolade og for at det skal smake ekstra godt må vi gå oss en lang høsttur først". Jeg kommer hjem fra jobb, vi spiser "bestemors takeaway". Hun har laget hjemmelaget fiskekaker til oss. Vi kler på oss og går ned mot Klubba. Vi fyller lungene med frisk og klar høstluft. Går hånd i hånd og snakker, ikke overraskende, om husprosjektet vårt. Vi er vitne til at sola farger himmelen rosa og orange. Fantastisk. Klokken nærmer seg fjerde episode av tvserien Aberbergen og stuen fylles med lukten av rundstykker og kakao. Det smaker akkurat like godt som jeg hadde forestilt meg. Hodet treffer puta og jeg resonnerer meg gjennom dagen. Jeg føler meg privilegert. Jeg føler meg heldig. Heldig fordi jeg er frisk og har det bra og at jeg kan gjennomføre EN HELT VANLIG DAG! -som er fylt med drømmer, mål og hverdagslige oppgaver. 

IMG_4333.JPEG