en bok fyllt med sunn inspirasjon

Først fikk jeg øynene opp for juicing, deretter investerte jeg i en juicingmaskin og nå var det på tide med en oppskriftsbok. Jeg valgte å gå for Carina Dahlmann sin, og det var et godt kjøp. Boken er fyllt med personlige erfaringer og historier, fakta og oppskrifter.

Jeg er blitt mer og mer interessert i sunn matlaging. Og jo mere man leser jo mere besatt blir man. Det er bare to ulemper; det koster mere og det tar lengre tid. Man hva er det å vurdere opp mot at kroppen får det beste? Av å til liker jeg å leve opp til ordtaket "de dumme har det bra" og "det man ikke vet, har man ikke godt av" for når man leser om hva man egentlig får i seg til daglig kan man nesten bli skremt. Men når det kommer til dette temaet så kan man kanskje si " de dumme har det bra, men de vise har det best" -hvertfall så får kroppen det best med å få i seg de livsviktige ingrediensene som florerer rundt oss bare vi vet om de.

Man kan ønske å gjøre mye her i livet og man kan drømme stort, men hva kan man gjøre hvis man ikke har helsa i behold? Derfor er det lurt å prioritere helsa først så kan man utføre drømmene etterpå. Jeg har lakt med et knippe av mine sunnere oppskrifter under. Disse er tatt ut ut fra oppskriftskategorien smoothies/snacks/bakverk