pillowmist


-ukens anbefalning-

Denne uken vil jeg nok en gang komme med en liten anbefalning, eller et must-haves om du vil. Jeg har kjøpt meg en såkalt pillow-mist, som jeg er blitt så glad i. Det er en duftspray som er destilert av eteriske oljer. Det er en prosess som fanger den høyeste konsentrasjon av en plantens fordeler.

Med 100% naturlig duft, kan denne misten sprayes på soverommet for å skape en beroligende atmosfære som fremmer avslapning og velvære. Den avslappende misten inneholder eteriske oljer av lavendel, bergamot, mandarin, søt appelsin og geranium. Den er bevist effektiv på å skape en beroligende følelse, bidra til en fredelig og avslappende nattesøvn.

Så et spray over nyvasket sengetøy før jeg legger meg er blitt en vane her hjemme hos oss. Jeg var redd det skulle bli som å spraye parfyme på puta, men det var det ikke. Duften er veldig svak, men samtidig frisk. Jeg syns det er veldig behagelig.

... også er det et pluss at flasken er stilren å se på. Jeg liker det moderne uttrykket flasken byr på. Den pynter opp nattbordet. Først minnet den meg om en medisinflaske, mtp det brune glasset, men den står jo i stil med de ellers populære såpene og kremene til bla Meraki og Alpilles osv...

-et musthaves på soverommet<3 Denne er fra L`Occitane og fåes kjøpt her!

 

-Ingen BHA, formol, formaldehyde, syntetisk duft eller triklosan.