god morgen detox

Jeg har startet dagen, og uken, veldig sunt i dag. Jeg har juicet meg "god morgen detox" fra oppskriftsboken som jeg nevnte her om dagen. Jeg fulgte ikke oppskriften helt til punkt og prikke da jeg måtte tilsette litt kokosvann også.

Næringstoffer absorberes bedre når magesekken er tom, og dermed får man en bedre effekt når juicen inntas før frokost. Etterfølg inntak av juicen med en proteinkilde som kan være egg. -En perfekt start på en travel dag!


-du trenger-

2 epler, 1/2 sitron, 2 cm fersk ingefær, 3 cm agurk, 3 cm grønn squash, 1/2 stangselleri, 3 ss kokosvann og en håndfull fersk spinat

Juice alt i en juicer, og for å få mest ut av spinatbladene legger de de lagvis mellom eplene


-godsaker i denne juicen-

Denne juicen inneholder pektin (fiber), vitamin C og A, vitamin B1, B2, B6, kalsuim, magnesuim, fosfor, kalium, fordøyelsesenzymer og betakaroten. Agurk, squash og selleri har spesielle egenskaper som virker vanndrivende og rensende på leveren. Ingefær er en naturlig energigiver og spinat er rik på jern og blodrensende klorofyll

-kilder;JUICY av Carina Dahlmann