my favorite

Jeg har alltid vært fan av å være en multitasker og å være mest mulig effektiv til enhver tid. Men har nå funnet ut at det er mye mere givende å være tilstede enn å være effektiv. Så for å gjøre et lite tiltak, så har jeg bestemt meg for å sette mobilen i flymodus under middagen. Det er jo så utrolig mye koseligere å snakke med den man spiser med enn å se den panna på den andre som stirrer ned i mobilen. Så fra nå av; null maillesing og jobb under middagen. Så får vi se hva neste tiltak blir, det lønner seg å starte i det små, for å være sikker på at man klarer å gjennomføre.

Kylling bruchetta har vært min favoritt helt siden en venninde av meg laget denne på en lunsjdate. VI lager den meg gjevne mellomrom for lit ekstra kos i hverdagen her hjemme. Den er like perfekt til lunsj som til sen middag, som det blir altfor ofte her hjemme mtp varierende arbeidstider.

Jeg har delt denne oppskriften før her på bloggen, og du finner den her<3

....MMM....vann i munnen<3

I dag har vi vært på sesongens første topptur med randoskia. Weehey!!!! -eget innlegg kommer