Personlig innpakning

Hjelp! -det er snart jul.

IMG_4565.JPG

Jeg føler at julen, eller selve førjulstiden kom ekstra kjapt i år og jeg tror det er fordi vi hadde en så fin høst. Det gikk liksom rett fra sommer til vinter, og nå er plutselig førjulstiden her. Eller hvertfall tiden for å begynne å tenke litt jul. Det verste jeg vet er å være sent ut med julegavene, for da må keg bare takke ja da damen bak disken spør om p pakke inn gaven for meg, og dette er noe jeg elsker å ha god tid til å gjøre selv. Det gir et ekstra personlig preg på gaven.

IMG_4560.JPG

Jeg bruker alltid litt tid på å finne ut hvilket tema jeg vil ha på innpakningene som skal være på gavene fra oss. Jeg drar på butikken å kjøper inn og har alt klart. Jeg har i år valgt å dele min inspirasjon med dere. Det er jo så mange fine tema å velge blandt.

IMG_4572.JPEG
IMG_4571.JPG
IMG_4573.JPEG

Jeg vet ikke om jeg skal gå for sort og gull, eller om jeg skal velge hvitt, lin og gran. Begge er jo så fine<3

IMG_4564.JPG

I mellomtiden før gavene blir sendt til riktig adresse ligger de alltid under vårt eget tre, og da er det ekstra fint om gavene har samme innpakning. Det er jo julepynt i seg selv. 

IMG_4561.JPG

Men når det er sakt har vi også vurdert å annonsere til venner og familie at vi bare må melde oss ut fra julen i år. Dette husprosjektet vårt stikker jo av med alt av budsjett!

IMG_4563.JPG