Happy Heart

PB050303.JPG

Ja, Happy Heart er navnet på juicen som jeg velger å dele i dag. Happy Heart til frokost på en mandag. Det må no bare bli en bra uke:-)

"Denne juicen kan nytes når som helst og er spesielt gunstig for hjerte- og karsystemet. Happy Heart- juice hjelper deg å få et sunt hjerte i en sunn kropp, som igjen gjør at du kan leve lenge å gi masse kjærlighet til dine nærmeste<3


-du trenger-

2 epler, 1/3 sitron, 1 liten fersk rødbete, 2 buketter med brokkoli og 3 cm fersk ingefær


-godsaker i denne juicen-

Ferske rødbeter motvirker harde og tette blodårer, virker rensende på leveren og hjelper mot lave jernlagre, i tillegg til at de inneholder kalium som er viktig for reguleringen av blodtrykket. Denne juicen inneholder også pektin (fiber), vitamin C og B, folinsyre, krom, magnesium, silisium, kalsium, fosfor og betakaroten. Sitronen er med på å gi god smak, samtidig som den virker rensende og nøytraliserer ugunstige bakterier i kroppen.