Julepakkene

Siden vi har familie utenbys skal vi sende gaver i posten. Jeg lurer litt på hvor hodet mitt var da vi kjøpte de inn. Vi har hvertfall ikke tenkt på størrelse og vekt. Jeg følte meg litt dum da jeg sto på Rema 1000 å strevde med å løfte opp kassen som veide over 10 kg og som er èn kubikkmeter stor. Lang kø var det også.

Temaet på gavene i år ble litt skandinavsik(?) om jeg kan si det. Litt minimalistisk blandet med litt gammeldags stil. Hvit, brun og grønne blader, som forresten dufter fantastisk.

-levende lys, kaffe, julemusikk og alle gavenes mottakere i tankene<3-

Har du tenkt over det? at når du pakker inn en gave så tenker du automatisk på den personen som skal få gaven.

Har du fått sendt avgårde julegavene som skal sendes? -Postens siste frist var vel den 16 desember for å være sikker på at de rekker frem i tide.