Tryllefløyten

"Mozarts mest kjente opera. Tryllefløyten, er en eventyroperamed en fløyte og et klokkespill med mystisk makt og en kamp mellom det gode og onde. Operaen er full av Mozarts mest kjente musikk og vi kan love humor og stor dramatikk"


I går etter jobb, var jeg og mamma, som nevnt på vorspiel med fingermat med DNB etterfulgt av Opera i Festiviteten. Tror jeg smakte på den beste fingermaten noen sinne, og jeg fikk masse inspirasjon til å lage liknende hjemme ved neste anledning. 

12666334_10153304028440952_581764598_n.jpg

Oppsettet var fantastisk. Menneskene var kjempeflinke og hele opplegget var kjempebra. Her er det mennesker som virkelig legger sjela si i det de gjør. Både foran og bak scenen. Men jeg må ærlig innrømme at opera ikke er noe for meg. Du vet den følelsen når du blir klein bare av å se på noe(!) Som mamma sa: halve hadde vært nok. Forestillingen varte jo i tre timer(!) Jeg likte best pep-talken før showet og i pausen. Men for all del, hadde interessen vært der, og hadde jeg satt meg inn i strykket på forhånd og kunnet litt mere om Mozart sin musikk enn det jeg lærte i musikktimene på skolen, hadde jeg sikkert forgudet forestillingen. Men uansett så liker jeg å delta og støtte opp arrangement som skjer i byen. (selv om vi i dette tilfellet ikke betalte noe da)