Hvem er du?

Dette er hva samboern møtte da han kom hjem fra kveldsvakt her om dagen. Ikke akkurat en innbydende seng, der begge plassene var opptatt. Og hun som egentlig har minst rett til å ligge der, hadde overhodet ikke tenkt å flytte seg. Men heller lå der med et uttrykk som sa: hvem er du? 

Det hele var jo egentlig ganske komisk så  vi måtte finne frem kameraet. Og hun, linselusa som hun er, lå fortsatt like rolig da det ble knipset bilder. Hun er så skjønn<3 det er umulig å ikke inkludere henne som en av oss. Hun er veldig flink til å inkludere seg selv også, for å si det mildt. 

Vel, ville bare titte innom for å dele noen hverdagsmoments med dere.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå er det like før jeg skal ut å hente samboern min. Gleder meg som en liten unge til å se han igjen. Fem dager er ingen ting når man er to, men en evighet når man er alene.

Når man er glad i noen, savner noen, eller er langt unna en person man gjerne kunne tenkt seg å vært i nærheten av akkurat nå, blir det automatisk at man bare sitter å skriver navnet til vedkommende utallige ganger for så å tegne et stort hjerte rundt.