Kveldstur i Tusten

Hei på du;) har dere planene klare for i kveld? Det har viii<3 Regner med at de fleste velger å feire valentines i dag fremfor i morgen da alternativene plutselig blir flere siden det er fri i morgen.

I går endte vi i Tusten, slålombakken i Molde, på kveldsrenn. Føret var ikke helt som vi håpet. Så i en liten periode følte jeg meg som en "lost-skuespiller" der vi tullet oss ned i ei skogsløype i mørket med hver våres hodelykt, og ikke kunne forutse hva som var nysnø eller skare...

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Før vi dro hjemover dro vi på besøk til broderen og dama hvor vi spiste middag å så på Idol.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Og mens de fleste var festkledde og pyntet klare for livet på byen satt vi i bilen på vei hjem iført skiklær, røde kinn og svett hår. Haha (!)

Og idet jeg gikk ut av bilen her hjemme kom jeg på at jeg egentlig burde farge etterveksten min, så jeg dro på frisørsalongen. Samboern ble med. Klokken plasserte 23, hovedporten gikk ned. Jeg tullet først med samboern om at jeg ikke hadde med nøklene, men det var en spøk helt til jeg fant ut at jeg faktisk hadde glemt de. Så der står vi, samboeren så flau som det går an å bli, å ringer på til en eldre mann som bor i huset for å få han til å åpne. Den eldre mannen åpner ikke bare porten fra etasjen sin, han kommer ned å åpner den. Så da fikk han seg et nydelig syn av oss to i svette skiklær samt mitt hår fullt i hårfarge (jeg skulle være så effektiv sjø, med å skylle ut fargen hjemme) "det slår bare ikke feil med deg, Karina " var det jeg fikk høre idet vi gikk oppover gata.

-en spontan, annerledes men veldig koselig fredags ettermiddag og kveld.