Camelvest'n friday

image.jpg

Vel, da var set helg igjen da! Jeg tok en liten førsmak på helgen da jeg og en venninde dro ut for å spise middag. Det var så koselig å catche opp igjen. Altfor lenge siden sist! Vi lovet at det ikke skulle bli like lenge til neste gang. Tiden går fort når man skal oppdateres for en måned på begge kanter...

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg fikk med meg samboeren til å knipse noen bilder av meg. -det er det morsomste han vet (a) Ehh.. men denne vesten er bare så digg. Den er varmere enn den ser ut til, så den passer godt i disse dager. 

Nå er det jobb som gjelder, og det gjelder vel for resten av helgen også. Så det blir lite ski og snø denne helgen. Ønsker alle som har vinterferie god tur til fjells eller hva den måtte bringe. Å pass på rasfaren! -min store frykt (Sjekk alltid varsom.no)