Harstadfjellet 1004 moh


Harstadfjellet er et grensefjell mellom kommunene Gjemnes og Eide i Møre og Romsdal. Fjellet har en høyde på 1 004 moh.

I Gjemnes har flere gårder ved foten av fjellet navnet Harstad.

-kilder Wikipedia


-bildedryss fra dagen vår-

image.jpg
image.jpg

På vei oppover, her fortsatt under tregrensa.

image.jpg
image.jpg

Her hadde vi kommet litt over halvveis, og utsikten ble bare bedre. Noe av det som er kjekt med å gå på fjellturer er at du føler at du alltid går på det høyeste fjellet i området. (føler ikke bildene beskriver omgivelsene godt nok, men forholdene er enorme. De to prikkene du kan skimte på midten og litt til høyre i bildet er to mennekser!)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Så i dag ble lunsjen inntatt på ca 700 høydemeter. Lunsjen bestod av en frøset brødskive med leverpostei, samt en like kald newenergi-sjokolade som nesten knekte tanna mi (det blir jo minusgrader i sekken) -men herremin så godt! Alt smaker godt på tur.

image.jpg

God kveld dere! I dag har jeg og samboern vært på randone-tur på Harstadfjellet. Det har 1004 høydemeter og man begynner å gå oppover på ca 100 moh. Selv om vi startet å gå i ti-tiden rakk vi desverre ikke toppen før det begynte å blåse seg opp, og sikten ble dårlig. "ingen skam å snu", vet dere. Selv om det irriterte meg grenseløst akkurat der og da. Vi hadde 200 meter igjen til toppen, og jeg hadde sett frem til mange kule bilder derfra, hvor vi blandt annet hadde planer om å droppe ned fra skavelen. -Men bedre lykke neste gang. Fjellet har alltid det siste ordet!


Vi kom hjem, spiste middag og la den "mørbanka" kroppen min på sofaen. Herre så kjørt jeg var. Likevel dro jeg på treningssenteret på en Yin Yoga-time. Yin betyr avslapping og god strekk. Noen øvelser skal holdes i hele fem minutter. Men det gjorde så godt i dag, (tror det gjør godt for den kommende stivheten i musklene i morgen også), selv om jeg holdt på å sovne av mellom slagene.