look a like christmas

I dag på jobb mens jeg klipte samboern fant vi ut (jeg og mamma) at vi alle var ledige i kveld og at det kunne vært koselig med et kveldsbesøk hos bestemor og bestefar. Og da snakker vi en kaffekopp.... I det vi entret dørene noen timer senere møtte vi dette synet(!) full pådekning som om det var 1.juledagsbrunsj... Bestemor altså, og bestefar for så vidt.... Det ble nesten litt ekkelt, da vi tenkte over at vi hadde bedt oss selv, men vi forventet jo ikke dette, overhodet... full pådekning og pålegg som hadde mettet halve nabolaget. Vel, kjempekoselig var det, og mette ble vi. Snakk om et koselig avbrekk midt i uken. Jeg som startet uka mi i dag siden jeg har hadt fri på mandag og tirsdag har gått rundt med en surrealistisk "blåmandag"-følelse i hele dag, og dette hjalp ikke på "tilbake-til-hverdages-følelsen, liksom. Hmm... dette blir en rar uke. -Sa du vanedyr? man tåler ikke store forandringer før de faste rutinene og den tidsinnstilte kroppsklokka mister grepet.

P2170531.JPG

Ville bare titte innom, for å dele min koselige onsdagskveld som ble tilbringt med min fine familie<3