DIY: strikket hundegenser

Hei og god søndag til deg. Som jeg har alltid har sakt om 21 februar: Idag har bestemor og kongen bursdag. Så senere i dag skal vi bortover for å gi en liten hilsen. -ja, en hilsen til bestemor altså;P Og bortsett fra å fortelle dere sistnevnte, at sola skinner og at jeg skal på trening, så skal jeg vise dere Savannas hjemmestrikket genser. Jeg fant en type garn på Husfliden som hadde refleks i seg, og garnøstet ropte navnet mitt.


-Hundegenser-

Nå kan jeg ikke komme med noe oppskrift til dere, da dette er noe av det første jeg har strikket selv, bortsett fra skjerfet jeg strikket i 3. klasse, så jeg brukte ikke noe oppskrift. Alt jeg tenkte var at jeg ville ha et grovt garn, slik at det gikk raskt å strikke, at jeg ville ha ribbestrikk (sånn derre rett og vrang) for bedre stretch og så laget jeg hullene til forfotene med ren kreativitet på veien;) *thumps up, eller hva (a)

Den ble til alles overaskelse ferdig før sommeren kom, og i går ble det prøving og fotografering av den firbente.

såååå søøøt<3