LaceUp

image.jpg

For `endte gang, hvorfor skriver du ikke hvor tingene og klærne dine er fra? -er spørsmål som stadig vekk dukker opp.

For det første syns jeg det er kjedelig å skrive hvor tingene mine er fra, og for det andre så blir det jo som å blottlegge pengboka. Jeg er ikke veldig interessert i å vise utad hva jeg har råd til/prioriterer eller ikke. Men desverre så gjør jeg det indirekte, med å ha en blogg i det hele tatt, men tenker at jeg hvertfall kan redde meg litt inn ved å la være å skrive det svart på hvitt.

Vi alle vet jo at når designere kommer med et nytt plagg så kommer billig-kjedene med en budsjettvariant noen måneder senere, så kan ikke det bare bli opp til hver enkelt å synse om jeg har gått for design-  eller budsjettugaven? Den lille forskjellen syns ikke på bilder. Men for de som kjenner meg, vet at jeg har andre ting å bruke ti tusen kroner på enn et par sko(a)

Men for all del, jeg skal vurdere det, det er jo en del av "blogg-gamet" det å bli inspirert og å inspirere, og da er det klart at man vil vite hvor man kan få tak i de enkelte tingene.

image.jpg
image.jpg
image.jpg