DIY: dipdye-nails

Hvor kult er det ikke å kunne ha to farger på neglene som fades i hverandre? Jeg har prøvd meg litt frem og kommet frem til en ganske grei løsning som jeg vil dele med dere her.

image.jpg

-du trenger-

En lipsyl, en basecoat, to fargede neglelakker, en blank topcoat, en svamp og noen q-tips


-slik gjør du-

Påfør lipsylen rundt neglene, dette for å lettere fjerne neglelakksøl tilslutt. Pass på å ikke få lipsyl på selve negelen da dette hindrer lakken i å tørke. 

Påfør er strøk med basecoat på neglen og la det tørke. I mens påfører du to streker (i en pensel-tykkelse)  med de de to valgte fargene dine rett ved siden av hverandre, på svampen. 

"Dott" svampen over en og en negel til du har fått en fyldig farge og en gjevn overgang. Du må nok fylle på svampen noen ganger underveis.  

Avslutt med den blanke topcoaten, og tilslutt bruker du q-tips å fjerner sølet som svampen laget rundt neglene. Og vips...  Selvgjort dipdye på neglene uten å betale dyrt til en negledesigner. 

image.jpg

Jeg valgte fargene svart og grå, kanskje litt vel dystre farger å velge med tanke på at våren er rett rundt hjørnet, men men! 

Plana var å ta step-by-step bilder, men når min "fotograf" ikke var tilstede ble det i vanskeligste laget å lakke negler ooog ta bilder samtidig (a) så jeg håper dere forsto fremgangsmåten i form av kun tekst.