green `n Burgundu

Hei til deg og hei til fredagskveld. Da var helgen her igjen og ukens to mål er gjennomført. Jeg har med tiden lært meg at det å ikke sette for høye mål er faktisk med på å klare å gjennomføre dem. Så her har jeg startet på et veldig lavt nivå. Nemlig å trene tre ganger ila uka og ikke sove/ha powernap (som i mitt tilfelle drar ut til to timer ish) etter jobb. Å det har jeg klart å gjennomføre. *klapp-på-skuldra-smily


-Green`n Burgundu Outfit-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//skjørt HM// cardigan ONLY// bluse Cubus// klokke Daniel Wellington//belte fra Shein//sko HM


I dag har jeg vært hos naprapat. Det er en mellomting mellom kiropraktor og fysioterapeut, enkelt forklart. Du vet, frisørskulder(!) nå er ikke jeg veldig plaget, men tenker å være føre var (enn etterpåsnar) og vil ta problemet med det samme, slik at jeg ikke venter til det blir så ille at det resulterer i sykemelding. Så nå har jeg fått massasje(!) en veldig hard èn, vel og merke og noen øvelser jeg skal gjøre hjemme. Har troa!

Nå venter gyros, er så glad i den retten. Det er en gresk rett. Som man får tak i bare i Kristiansund (tror jeg) og i Hellas, selvsagt. Vurderer å ta desserten ute, både for det sosiale, samtidig som å markere at det er helg. Penger spart på å ta middagen og vina hjemme og desserten ute;)

Det blir ikke noe bilde fra matbordet idag. Både fordi at gyros ikke tar seg ut på bilder og fordi at bordet forøvrig er pyntet med rosene fra valentine(!) som har sett sine bedre dager. (A)

Vel dette ble et rotete innlegg, men ville bare titte innom for å ønske dere en god helg, fine leserne mine<3