Klar for toppturkurs

.... og klar for å få bedre fjellvett og å kunne ferdes trykt i fjellet.

Her i heimen går det i å pakke sekken og generelle forberedelser til i morgen. Det er duket for toppturkurs, noe jeg er veldig spent på. Jeg har så mange spørsmål som jeg håper jeg får svar på. Ser for meg at jeg blir den "ivrige tullingen" på fremste rad som stadig rekker opp hånda for videre utdypning. Så håper kurslederen har satt av tid til spørsmål *smilefjes

Vi skal lære om blandt annet skred (min store frykt) og å ta en analyse av snølagene for å vurdere om fjellet er sikkert.

Er kurset som forventet, kommer jeg til å lage et lite referat her inne (om det er ok for kursleder,selvsakt) -Regner med det er flere som er interessert i å ferdes trygt i fjellet.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kamerautstyr er pakket ned. Skal prøve å få filmet en del. Og håper på god sikt, fint vær og bra føre.