restfest

Tidenes dårligste bilde. Maten er allerde halvspist, bestikket ligger i en plassering som etter kokkens regler betyr "ikke fornøyd" og fokuset i bildet er på et tomt glass med vann... men hvorfor legger jeg det ut da, tenker du sikkert(?) -Jo, for å påpeke at alt ikke alltid trenger å fremstilles så pent å pyntelig.

 

I dag hadde vi 3-retters middag i heimen, da basert på rester fra tidligere i uka. Jeg skal ikke akkurat påstå at Fiskeboller i karrisaus, Chicken Sweet and Sour og gratinert Bacalao er de smakene som passer best sammen i en tre-retter, men vi ble mette(!) og matbudsjettet i dag kom på kr 0 *tommelopp. Når vi lager mat her hjemme skulle man tro at vi var en familie på fem. -Vi lager alltid for mye. Men som sakt, om man oppbevarer restene på riktig måte er det ingen ting i veien for å varme de opp å spise de en dag eller to senere. Jeg har faktisk store vanskeligheter med å kaste mat, eller rettere sakt: kaste noen ting som helst (samleren som jeg er)

(som du ser så har jeg ikke akkurat lagt sjela i disse "matbildene" -Er det restedag, så er det dèt)

I skrivende stund sitter jeg stappmett å venter på at sesongpremieren av Black Widows skal starte. Håper den er bra. Det er hverdagsgleder å ha en serie å se frem til når dagens gjøremål er unnagjort.


-Black Widows-

"tre venninner er lei av sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å ta livet av dem. De vikles inn i en kriminell spiral med bestikkelser, mord og utpressing"