fra treningsplaner til kakespising

I dag hadde jeg planlagt å dra på treningssenteret etter jobb. Jeg har jo fått meg nytt abbonement, og jeg har lovet meg selv å benytte meg av det. Jeg hadde forestilt meg alle mulige scenariorer som kunne kunne få meg til å droppe, for så å overbevise meg selv om at de ikke var god nok grunn. Du skjønner at det å dra på trening for meg er et eneste stort tankespinn i forkant. hehe.. neida, eller joda, nesten! Uansett, men det at samboern hadde baket sjokoladekake til jeg kom hjem fra jobb hadde jeg ikke sett komme. SÅ med andre ord: det ble kakespising istedenfor trening. Så lett er det å "overtale" meg, liksom. Jeg som trodde at veien til mannens hjerte gikk gjennom mat...... Og kakespisingen skled sakte med sikkert over til pizza-spising, og nå skal vi se på serier resten av kvelden. Det er Limitless og Blindspot som gjelder, om noen skulle lure. 

 kaken har forresten smaker som bla sterk kaffe og appelsin. Mmm....

kaken har forresten smaker som bla sterk kaffe og appelsin. Mmm....

Jeg tenkte å dele denne fantastske oppskriften med dere en dag, så stay tuned(!) om du har lyst på noe godt til kaffen.

Jeg innså nettopp at veldig mange av de siste innleggene har inneholdt ett eller annet om mat, men når det er det hverdagene for tiden går i, er det lett for at innleggene går i det også. (skal prøve å skjerpe meg)


Vel, ha en forteffelig start på helga! Her sjekkes værmeldingene hver time i håp om at de skal tillate en topptur i løpet av helgen.