Stranda Skisenter, beste toast`n & Sequence

Det brenner i femur grunnet skikjøring og i rectus abdominis grunnet Sequence!


Hei og god kveld til dere. Klokken ringte 05.30 og vi var på veien en time senere, til ingen andre plasser enn Stranda Skisenter på Sunnmøret, selv om været ikke meldte det aller beste.

Uansett hvilket vær det er, gir denne plassen alltid så fine bilder. Jeg liker dette fergetillegget (Liabø-Strand) veldig godt har jeg funnet ut. Jeg finner frem kameraet hver gang for å knipse noen blinkskudd av dette fantastiske landskapet.

Stranda tror jeg må ha den fineste utsikten når det gjelder hva man ser fra toppen. Og jeg vet at den er høyt plassert på norgesranking over beste frikjøringsområder.

12651300_10153299952330952_914708121257054049_n.jpg

Selv om føret var litt sugent, bokstavelig talt, (å renne offpist var som å renne med fellene på) fikk vi lekt oss litt, samt terpet litt teknikk i de preparerte løypene. Kameraet mitt er fyllt opp med slike luftige bilder, både av oss selv og andre skiglade venner, men jeg har forståelse for at dere ikke syns det er like morsomt å se på de som det jeg gjør, så jeg skal kun "spamme" dere med noen få....

Dagen toppet seg, om mulig, med et besøk hjemme hos mamma og pappa hvor den beste toasten(!) ventet, etterfulgt av det nye spillet de har kjøpt seg: Sequence.


Toast med karbonade laget av hjortekjøtt, ristet granola, spinat med økologisk honning og ferskpresset appelsinjuice med ingefær.

Med andre ord; en fest for smakssansene!


Fastelaven

.....Åh dere, er det ikke fastelavensøndag i dag(?) som betyr at man skal spise boller med krem i til det tyter ut av ørene!!! Det hadde jeg helt glemt av, helt til mamma kom med denne bollen til oss, som hun hadde kjøpt med seg hjem fra Sprø på Oppdal. Så nå sitter jeg å koser meg med denne, skriver blogginnlegg til dere og kjenner på at trøttheten snart tar overhånd.

Hva skulle man gjort uten familie og gode venner!!!(og ikke minst kameraet, for å evigvare disse fantastiske øyeblikkene)