day at the office

God ettermiddag. Så langt har dagen min gått med til kontorarbeid. Jeg jobber med nye markedsføringsprosjekter for frisørsalongen og har blandt annet jobbet en del med flettemodeller den siste tiden. Kjempegøy! Den ene etter den andre jenten med langt fint hår kommer innom for å sitte hårmodell til oss. Så se opp for et inspirerende fletteinnlegg om ikke lenge. Jeg skal også fornye reklameloopen vår som går i salongen. De nyeste innslagene er Olaplex og ASET Advanced Split End Therapy, som er en nylansert kur fra GHD.

Vi er invitert av DNB på middag etterfulgt av operaoppsettet "Tryllefløyten" i kveld. Mannfolka våre jobber sent, så det blir "girls-night-out" for meg og mamma. -Hvorfor vi får invitasjon til å delta på arrangement for bankens ansatte vet jeg ikke. Men tanken om at vi "desverre" er litt for gode kunder har slått meg…Høhh!!!