Har du frisert halen hennes?

- var et spørsmål jeg fikk da jeg gikk tur med Savanna tidligere i dag. Jeg måtte le litt for meg selv. Egentlig så er det jo et ganske rart spørsmål å stille, syns jeg, men samtidig så stemte det jo! (synes det så godt?) For jeg har stusset halen hennes(!). Den var så lang at tuppene ble slitt da de akkurat nådde bakken når vi var på tur. Så ja, her i gården går det ikke bare i å stusse labbene, men også halen. Hehe...

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-hun er så skjønn!


Vel, nå har mørket senket seg, og jeg er kommet i mål med dagens gjøremål. På listen i dag sto foreberedelser til bursdagsselskap. Jeg har jo bursdag i morgen. Det skal sies at det er ikke like gøy å planlegge å ordne når det er meg selv som skal feires. Jeg slet med å finne kreativitetet til både rettene vi skal spise og bordekkingen. Og jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg(!) Det var noe helt annet da jeg planla samboerens sitt selskap. Da var serviettene ferdig bretta uken i forveien.