Tilbake til realititen

Tiden i bilen fra Åre til Kristiansund gikk så fort. Jeg er sikker på at vi forbrente titusen ord. Hver! Temaene vi var innom var blandt annet politikken, nedgangstiden i oljen og ringvirkningene rundt det og nedbemanning på arbeidsplasser og selvfølgelig husprosjektet vårt. Bekymringene og frustrasjonen rundt det hele er mange. Vil vi få tiltaket vårt godkjent fra kommunen, og har vi fortsatt jobbene våre, og den samme inntekten som vi har fått finansiering på i behold slik at vi kan få en byggestart…(?)

image.jpg

Ja, det er mange innlegg her inne som belyser kun en rosenrød hverdag uten noen form for bekymringer. Men det er ikke dermed sakt at det er realiteten. Men heller ikke at jeg er falsk her på bloggen. Det handler om å dele de positive tingene og ikke skrive et referat fra nyhetene sett fra en personlig vinkel. Bloggen blir litt som terapi. Når man ser bort fra alle bekymringene hverdagen har å by på og setter fokuset på det som er positivt og koselig, blir det fort litt bedre. Bloggen blir som mitt eget lille fristed. Ja, bare kall den en rosa boble. Men det funker for meg. Har du hørt om den «positive dagboka»?

image.jpg

Hørte på radioen her om dagen hvor de hadde vært på eldrehjemmet å intervjuet brukerne og det store spørsmålet var «nå som du sitter her i godstolen og kan se tilbake på livet. Hva er det du skulle ønske du hadde gjort annerledes, om du kunne velge èn ting»? og svaret som gjentok seg var at de kunne ønsket at de ikke hadde bekymret seg så mye…. -den satt seg fast hos meg, hvertfall!