Den store vaffeldagen.

Hei du, og hei til glemt publisering. Jeg hadde laget oppskrift, vafler og innlegg og alt var klart til publisering på den store vaffeldagen (som var 25 mars) men oppi hele påskekosen glemte jeg helt av det. Men vafler kan jo nytes fordi om det ikke er den "store vaffeldagen" så her kommer innlegget likevel:


I dag er det den store vaffeldagen og da syns jeg det var på sin plass å dele min røre med dere. Jeg bruker alltid å finne en favorittoppskrift, og deretter erstatte alle de usunne ingrediensene med sunnere alternativer. Det er hva jeg har gjort denne gangen også. Håper den faller i smak<3

image.jpg

-du trenger for 6 vaffler-

2 egg, 70 g mager kesam , 60 g havregryn, 20 g mandelmel, 1/2 ts kardemomme, 1/2 ts bakepulver,1/2 ts spirulina alger, 2 ts sukrin + og vann til passe konsistens

image.jpg

-slik gjør du-

Bland alle ingrediensene og rør godt. La den stå å svelle mellom 30 min til 2 timer (alt etter hvor god tid du har) dette for at havregryna skal bløtes opp.

Stek som vanlig. Helst med en sunn matolje og ikke smørfett. Serveres umiddelbart. Kan godt fryses.

image.jpg

Her i huset er brunost eller nyrørt jordbærsyltetøy og rømme favoritter på vafflene.

image.jpg