Gratulerer så mye med dagen mamma

Du er den kvinnen jeg ser aller mest opp til. Du har alltid mange baller i luften og du skal gjennom mange ulike roller i løpet av døgnets 24 timer. Men du mestrer det med glans. Du er mammaen min, arbeidsgiveren min og min aller beste venninnde, noe jeg er veldig takknemlig for. Siden 2 mars for 24 år siden sluttet du å være hovedpersonen i ditt eget liv. Du har gjort alt for at alle rundt deg skal ha det bra. Men i dag er dagen din, og det er vår tur til å varte opp deg. Vi skal gjøre alt for at dagen din blir perfekt.


-a little throwback-

image.jpg
image.jpg

Du gav meg en gang en kopp med teksten "a daughter that groen up to be a friend" -å det er så sant!


I den moderne hverdag holder det ikke med å gi en gratulasjon ansikt til ansikt, men det skal også publiseres èn på sosiale medier, så her har du min❤️ -evig glad i deg

Gleder meg til i kveld!