Familieselskap

God dag, dere. Jeg er enda mett etter bursdagsfeiringen til mamma i går. Vi fikk servert spekemat med honning og agurksalt til forrett, Bacalao til hovedrett og sjokoladefondant med vanileis og ripsbær til dessert. -en fest i seg selv for smaksløkene.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

En av gavene var et treningsapparat som hun hadde ønsket seg, og etter montering av dette måtte selvsakt alle prøve, med kjole eller ei. -Ja, det ble fliring.

image.jpg

Etterpå endta vi med å spille "bean- boozled" (tror jeg det het) Det går hvertfall ut på å måtte spise en jellybean som smaker endten godt eller helt forferdelig. Og da snakker vi smaker som hundemat, babygulp, nesebuse, sure sokker osv... -det var ikke en smaksfest for å si det mildt. Jeg måtte gi meg da jeg endte med å trekke den som smakte råttent egg... Herremin så ufyselig...

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg hadde baket bursdagskake til mamma. Jeg laget den i tre etasjer og fylte den med bringebærmoussè mellom lagene. Til topping laget jeg et sjokoladetrekk som jeg laget av oppvarmet fløte som jeg smeltet kokesjokolade oppi. Denne toppingen gir et tykt og fyldig sjokoladetrekk.

image.jpg
image.jpg
image.jpg