Black'n grey

image.jpg

Jeg bladde gjennom kladden på bloggen min og fant disse bildene fra en vinterkveld vi skulle ut på byen, som jeg helt har glemt å publisere. Ikke at det var verdens vikitgste blogginnlegg, men tenker at nå som jeg går på krykker og går for det meste rundt i slappe "daffe-klær" så

kunne det være greit å  krydre bloggen med litt outfitbilder av kjoler og høye heler igjen. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//sko, Aldo// kjole, SheIn// veske, accessorize (spons)// ringer, HM// kåpe RiccoVero

Jeg gleder meg sykt til jeg kan kaste disse krykkene. Jeg har så mange fine sommerantrekk som venter i garderoben. Jeg hadde på meg et av de her om dagen da jeg skulle på middag, men ble vel seende mere ut som en "bad-taste"-party gjest med rosa stripete tape fra låret og ned til leggen og med krykkene ved min side. *ler