Palmesøndag

image.jpg

Vi bloggere er veldig avhengig av dagslys for å få tatt gode bilder til bloggen. Og på vinters tid er dette en utfordring. Det er mørkt når man går til skole/jobb og det er mørkt når man er ferdig. Så i disse mørketider planlegger jeg alltid å ta bilder på søndager når det er dagslys. Men våre høyere makter tillater ikke alltid det. Slik som i dag. Jeg hadde tenkt å ta noen kule street-photo bilder av et antrekk, men i gråvær og regn er det lite artig. Etter å ha surmult over været en times tid på sofaen var det på tide å komme seg ut, likevel. Jeg og samboern kledde oss opp i regntøy å tok turen til Kristiansunds mest værutsatte(?) plass, Klubba. Skal det være så skal det være, skjønner du.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//genser, dobblewool Aclima// vest, PeakPerfomance// regnbukse, PeakPerfomance GoreTex//

Selv om dagen ikke ble som planlagt var det deilig med litt vind i håret. Resten av dagen skal tilbringes i sofakroken med månedens utgave av Elle og telefonen i flymodus<3