Moroccanoil giveaway

Jeg har gleden av å la mine lesere få sjans til å vinne en påskegave fra Moroccanoil. Gaven består av Moroccanoil sin smooth-serie (shampoo, balsam og kur) -Og det kuleste er at førstnevnte kommer i litersflasker(!). Litersflaskene holdes jo egentlig kun eksklusivt i frisørsalonger. Så hvor digg er det ikke å ha en liter med shampoo og balsam med pumpe på, hjemme i sin egen dusj;P

Denne serien er en av de nyeste i Moroccanoil-familien og er laget for å bekjempe statisk og krusete hår. Den er rensende og sørger for at alle stylingrester blir vasket ut, samtidig som den tilfører håret arganolje og argansmør som etterlater håret glansfullt.


Alt du trenger å gjøre er:

*lik facebooksiden til Stinas Frisørverden AS, *følge meg på bloglovin` og bekreft at du har gjort det i kommentarfeltet. (mailen din som du fyller ut, vil kun bli synlig for administrator)

Follow

Vinneren blir trekt torsdag 31.03 og blir kontaktet på mail;) -Lykke til