Åre next...

image.jpg
 //vest, PeakPerformance//genser, Peak R&D//bukse, Swix//boots, sorel// 

//vest, PeakPerformance//genser, Peak R&D//bukse, Swix//boots, sorel// 

God morgen. Det var tungt å stå opp i dag etter det tunge måltidet sent i går kveld. Men nå er vi på veien. Vår firbente må desverre bli igjen på Oppdal, da det er så utrolig mye stress med vaksiner og kurer for å ta med dyret til utlandet. Jeg ringte de for å høre, for noen uker siden, og da var alternativet at jeg kom kl 11.45, rett før de stengte på onsdag for å gi henne kur som varte i fem dager. Og det på  minuttet. Så i praksis betyr det at vi måtte ha kjørt over grensen tilbake til Norge mandags formiddag 11.45. Er det kontroll og vi ikke rekker det så får man faktisk ikke kjøre videre. (Det ryktes at grensevaktene er veldig strenge på det der.) Det tar jeg ikke sjansen på. Man vet aldri hva som kan kommer i veien som gjør at vi kan bli forsinket. Et annet alternativ fra dyrelegen var at hun begynte på et kurprogram som varte over tre måneder med gudene vet alt hun måtte ta. -Nei, det utsetter jeg henne ikke for, bare fordi at vi skal ha henne med oss for at hun skal være på ei hytte mens vi er på ski om dagene. Da har Savanna det så mye bedre på hytta med mamma og pappa og selvfølgelig bestevennen sin Ronaldo.  

 Søteste Savanna<3

Søteste Savanna<3

-vi skrives fra Sverige!