Påska 2016 i bilder og film


-bildedryss-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-and than movietime-


Vel, i dag er det 1 april også kalt aprilsnar. Har du blitt lurt i dag? og har du klart å avsløre aprilsnar-spøken i lokalavisa di? Jeg har prøvd å finne på noe å lure samboern med i hele dag, men har fortsatt ikke kommet i mål med det. Jeg tenker...  skal jeg lure han med noe positivt (feks at vi har fått huset godkjent fra kommunen og at alt er klart for byggestart) men da blir det jo en nedtur når jeg sier aprilsnar, eller skal man lure med noe negativt for å så få en positiv ending på det når jeg sier aprilsnar, (feks at jeg har krasjet bilen og er på vei til sykehuset)   Hmm... Jeg unner vel egentlig ingen den følelsen og det stikket det gir når man får en så dårlig nyhet. -men egentlig så er det vel ingen ting å undre så mye på, for kjenner jeg han rett så klarer jeg ikke å lure han likevel.