My birthday

For noen flotte mennesker jeg har i livet mitt. Jeg er så takknemlig. Dette innlegget er ikke ment til å verken være en klissete novelle eller et skryte-innlegg over hvor bra jeg har det. Men av og til må det være lov å fortelle hvor glad, fornøyd og takknemlig man er.


-whitethemetable-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Bordet ble ikke så verst likevel, selv uten mitt store engasjment i forkant. Det ble hvitt og strøkent. Og jeg likte det veldig godt. Serviettene ble brettet bare en halvtime før gjestene kom, noe som er veldig ulikt meg.


-the food-

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Samboern spurte meg tidlig om hva jeg ønsket å spise på dagen min. Men jeg klarte ikke å bestemme meg. Jeg måtte ta forbehold om at det var onsdag og jobb dagen etter, så ingen vindrikking med andre ord. Og det er ikke det samme å spise feks biff uten rødvin (syns jeg, da) men man kan jo ikke servere blandaball heller, kun fordi det er midt i uka. Det er jo tross alt selskap(!) Så valget falt tilsutt på gryterett, nærmere bestemt kyllinggryte. Ikke akkurat bilde-materiale, som dere ser. Det er vanskelig å få til et delikat bilde av en gryterett. Men godt var det. Det er det ingen som kan si noe på.

TIl forrett ble det en mere "picture-perfect" rett. Altså lakseruller. Og til dessert ble det sjokoladekake. -Ei skikkelig god ei, vel og merke. Oppskrift kommer!!!


-and some fun-

image.jpg

Jeg fant nok en gang frem partybrillene og alle måtte trekke seg et par. Noen briller var litt grovere enn andre, som da ikke tar seg ut her på bloggen. Men tror de havnet på en snap i går (a) Det er ikke mye som skal til for le litt.  Som mamma sa "man trenger ikke å ha det artig for å drikke" Haha... Ja jeg vet at det ikke er slik ordtaket lyder, men det var det som ble artig med det. Og til slutt men ikke minst: Gode gammeldagse bordleker. -Slår aldri feil!
Så tusen takk til alle dere som var med på å gjøre dagen min perfekt. Jeg ble eier av ny mac og en "Nancy"-strikkekofte. Jeg kunne ikke blitt mere fornøyd, eller rettere sakt: overrasket!

Mange gratulasjoner og fine ord preget dagen min<3