årets første tur på Kvernberget


-view from the top-

  Freikollen

Freikollen

  Averøya

Averøya

  Kristiansund by, med broa over til innlandet i sentrum av bildet

Kristiansund by, med broa over til innlandet i sentrum av bildet

Sola skinte i dag og jeg var rask med å avtale tur på Kvernberget med en venninne. Sola var alt forsvunnet da jeg var ferdig på jobb. Jeg hadde også et håp om at snøen hadde smeltet bort, men det var den ikke. Så da var det bare å omtrent å krype oppover (skjønner ikke hva jeg skal med piggsko, da jeg ikke har vett til å bruke de når de trengs) og å skli seg ned igjen. -Svett? ikke en dråpe! Men likfingrer derimot....Vel, alltid godt å komme seg ut i frisk luft da. 


Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en veldig spontan "råner-tur" med mamsen. Jeg hadde vasket vekk all sminken, satt håret i dott og gikk rundt bare i joggis og tøfler. Med andre ord: klar for å finne senga. Men jeg endte opp med å bli med på en kjøretur og har drukket opp en hel milkshake aka sukkerbombe fra BurgerKing. Jeg har hørt at man ikke skal drikke kaffe før leggetid, men aldri hørt noe om milkshake. Det spørs om det ikke har samme virkning. Energien er hvertfall på topp her jeg sitter. Og ikke nok med det, men hver gang jeg skal på en uplanlagt kjøretur som da ender med å endten dra ut i tøflene, morgenkåpen eller i bikini (reelle hendelser) så er det kontroll og jeg blir stoppet... og bare da. Jeg har aldri blitt stoppet når jeg har kledd meg skikkelig. De må tro jeg er sånn passe tullete. Håper dem har dårlig husk! Men for all del, de bryr seg vel ikke så lenge førerkort, vognkort og promillemåleren lyser grønt.