Dessert; sjokolademoussè

Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen. Hvis du kutter ut vaniljesausen, vil den bli ganske sunn også.

 


-du trenger til to personer-

2 dl fløte, 2 ss kakao, 1 gelatinplate, 1 ts sukrin,

til pynt: vaniljesaus, ripsbær og mørk sjokolade


-slik gjør du-

Varm opp 1/2 dl med vann og smelt gelatinplaten. Tilsett sukkeret i fløten pisk fløten til krem. Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. Du vil nå få en litt bløtere krem. Hell denne over i serveringsglassene/skålene. Og sett i kjøleskapet i ca 30 min.

Ta ut og pynt med saus, bær og raspet sjokolade.

Håper den faller i smak<3

Den mettet hvertfall midt sjokoladesug, noe jeg desverre alltid får etter jeg har spist mat. Er det en jentegreie egentlig? - å alltid få cravings på sjokolade etter måltider!!!