Ei flette er ikke bare en flette

En flette kan være så mye i dagens mote. Flettinger og tvinninger brukes både i oppsetninger og styling og gir et særegent uttrykk alt etter hårtype, farge og lengde.  

I det siste har vi hadt et fletteprosjektet på jobb der vi søkte modeller. Det var mange flotte jenter og damer i alle aldre som ville stille og resultatet ble helt topp. Bildene vil komme på frisørsalongens egen loop, som jeg skal sette meg ned med nå etter dette innlegget, og eller i annen reklamesammenheng. Uansett, tusen takk til alle som stilte<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vel, i dag er den store kvinnedagen, så jeg syns det var på sin plass å legge ut disse flettebildene av flotte damer. Gratulerer med dagen alle kvinner<3 -verden hadde ikke gått rundt uten oss *tommel-opp


Jeg kan avsløre at neste kategori vi skal søke modeller til vil bli herre/ungdomsklipp. Modellen skal selv få velge frisyre og evt farge.  

Følg gjerne vår Facebook-side får nærmere info, og om tilbud og konkurranser.  


-og tilslutt lurte jeg på en ting, hvis jeg har noen "reklamepoliti" som lesere: er jeg nå pliktet til å merke dette innlegget som reklame når jeg reklamerer for egen bedrift? Er reklame reklame (uansett hva) liksom? Eller gjelds det først når det kommer penger inn i bildet? Ser at andre bloggere reklamerer for "egen kolleksjon" osv, men det blir vel egentlig bare et underledd av selve firmaet(?) (som de indirekte reklamerer for)