Red ombre with a twist

Are you ready for some hairtalk? Jeg hadde vært naturlig blond i ca ett år, og ble tilsutt veldig lei av det. Følte at ansiktet og håret og ja, alt var var bare helt fargeløst. Jeg bestemte meg for å farge håret rødt(!) og det var rett før hele blesten om olaplex og gråtoner i håret kom inn i bildet. Jeg hadde jo dèt gode utgangspunktet til å kunne få en fin kald gråtone i håret mitt slik det var (jeg tror det kunne blitt veldig kult)

-either go all grey or no grey hair. Salt and pepper is for the table.

Men når jeg farget det svart i bunnen med en rødfarge i lengdene var dèt toget kjørt for meg. Skulle ikke trodd det fantes en mellomting. Det er endten eller med meg. (Nå skal det sies at litt av grunnen var fordi jeg skulle reklamere for denne rødfargen og ta bilder til en reklame) så tenkte jeg at jeg skulle bleke det ned igjen til jul, men det skjedde ikke, så tenkte jeg at jeg skulle gjøre det rett etter julen, men det har heller ikke skjedd. For jeg sitter her fortsatt med mitt røde hår. Og det verste av alt er at jeg blir mer og mer komfortabel med det. Og slik som jeg har farget det nå, med mørk bunn for å skape en illusjon av volum og mørkt hår under og helt nederst i lengdene for å skape en dypdevirkning og med en rødfarge som highlight på midten, så er det ikke noe jeg blir lei av med det første. Uansett styling eller oppsett gir en ny look. (Wow, dette ble kanskje vel fagpreget for noen av dere, men) Uansett, hver gang jeg bestemmer meg, og avtaler tid med en kollega (les: mamma) for å gjøre det, så skal jeg bare fikse håret skikkelig fint en siste gang, så syns jeg at det blir så fint at jeg dropper hele frisørtimen. For det skal også sies at håret mitt har en historie som er lang nok til å skrive bok. Det har fått gjennomgått opp gjennom årene for å si det mildt. Helt siden etter konfen da jeg fikk bestemme over mitt eget hår har det vært gjennom nesten hele fargespekteret. Jeg har vært hårmodell i flere konkurranser der håret både har vært lilla, grønt og blått (jeg angrer ikke, for vi har jo fått palleplasseringer) men dette sliter på håret, og nå som jeg føler at det er blitt ganske friskt og langt, er det kjedelig å skulle bryte det ned igjen.

Men det er noe med oss jenter og sommerblonde striper om sommeren -Så vi får se, kanskje jeg får et impulsivt øyeblikk og bare kjører på snart!!

-annonselenke

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sko NLY// bukse OnadoJeans// vest Shein// veske VictoriasSecret// topp VeroModa// klokke Daniel Wellington