Sprø

image.jpg

Jeg blir så lei meg når jeg stadig vekk ser at butikker, cafe'er og kaffebarer annonserer med konkurrsalg her i Kristiansund. Men slik er det vel i disse nedgangstider(?). Folk er redde for jobbene sine, vet ikke hva neste måned bringer og passer ekstra godt på pengene sine. 

image.jpg

Men for å kunne ha et levende sentrum så må man støtte butikkene. -Avtal neste kaffedaten ute, en kaffe fra eller til utgjør ikke så mye i det store og hele, og hvis alle tenker slik...da kan butikkene klare seg. Det er når "mannen i gata" slutter å bruke penger,  det er da butikkene merker støyten. 

image.jpg

Jeg tok mitt ansvar i dag. Jeg hadde litt tid å fordrive å stakk derfor innom Sprø for en kaffe. Jeg fikk plassering rett ved vinduet og kunne bare sitte å se på trafikken og forbigående mennesker. Noen travle, noen med all verdens tid. Noen pent kledde og andre helt forferdelig om jeg får si det selv. Noen med barnevogn og andre hånd i hånd. 

image.jpg

Ganske koselig var det faktisk. Det å se på mennesker kunne vært en hobby! -en inspirerende en!  

image.jpg