Oppskrift; Laksewok

Da er vi kommet midtveis i uka, jeg begynner å bli lei av fiskeretter (aka sunne retter) men syns det er litt tidlig å begynne med helgematen allerede på en onsdag. Derfor tenkte jeg at laksewok kunne være midt i blinken.


-du trenger til to personer-

2 laksefileter, rømme, ruccula, 1 løk,  4 gullerøtter, 1/2 squash, 1/2 paprika og wok saus med sitron


-slik gjør du-

Skjær laksefiletene og grønnsakene i terninger. Stek først laksebitene og legg de til sides, før du wokèr grønnsakene i olje eller smør på sterk varme. Sausen i denne posen er ferdigblandet så det er bare å helle over blandingen. Ha i laksebitene og la dette godgjøre seg i fem minutter. 

Serveres med ruccula og rømme.


Endelig klaffet fritiden til meg og samboern, finvær og nyvaska bil for å få tatt nye bilder til finnannonsen. Jeg tror jeg har irritert meg grønn (eller heter det blå?) på de bildene som ligger ute nå. Jeg syns de ble skikkelig dårlig. Alle bildene fikk et gult skjær i seg grunnen det gule lyset i helikopterhangaren som minnet om dårlige 70-tallsbilder pluss at det snødde i lufta som fikk bilen til å se ripete ut. Så nå, endelig, er nye bilder tatt og annonsen vår er oppdatert. Så nå blir det salgt skal du se;P -Jeg er jo sikker på at det er bildene som er grunnen til at vi ikke har fått solgt den(A)

Vel, i dag har jeg gått med go-proèn på hodet i hele dag og rett og slett sett ut som en teletubbies. Jeg har tenkt å lage en film "en dag i mitt liv" som skal ligge i introen her på bloggen min. Samboern: "ja, du er no kreativ du, Karina" og så har han ledd av meg hver gang han har sett meg med den der på hodet.