Kneet henger i en løs tråd

... og det gjør vårsleppturene også.

Jeg har brukt altfor lang tidi sykehusgangene etter min smak å dømme.
Jeg har nevnt her inne at jeg datt på ski i påska.. -Hmm.. Skrives det datt. Eller skrives det falt, vel jeg har hvertfall nevnt at jeg ramlet på ski i påska. Og etter både hevelse, blåfarge, grønnfarge, gulfarge oog en ekstra (?) benklump i kneet fant jeg ut at jeg måtte dra til legen. Jeg hadde legetime i matpausen min. Trodde jeg skulle rekke det, helt til legen trodde det var noe med minisken, så jeg måtte på sykehuset for å sette på noe støttegreier. Når jeg kommer dit tror den legen at det er noen leddbånd som et røket og sender meg på røntgen(?) Rart at kneet sitter fast i det hele tatt. kanskje hele kneet er løst, tenker jeg. Og jeg tenker at jeg har en sykt høy smerteterskel, om det er tilfelle det legene tror. Gjett om jeg skal nevne dette hver gang samboern tar meg for å syte;P Hehe.  Vel, det faktum at jeg ikke har mere vondt enn det jeg har skjønner ingen. Men jeg får bare håpe på det beste. *tommel opp Jeg har egenltig ikke tenkt å legge skiene på hylla for sesongen riktig enda.

Ha en fin start på uken alle mann. I morgen skal jeg oppdatere med litt "budeie"-bilder av noe slag.