Hjemme alene

image.jpg

-Hva kan man gjøre når man er alene hjemme en fredagskveld og samboern er bortreist?-

Man kan enten utnytte muligheten  til å ha jentefest hele natta med hælene i taket.... 

...Eller man kan jobbe overtid, dra på trening, gå en lang tur med bikkja etterfulgt av vask, føn og egenpleie på badet. (Ja, inkludert hunden) Handle inn til hele helga, vaske og rydde leiligheten, (blogge), spise salat til middag, tross alt fredagskveld og selvsagt se jentefilmer hele kvelden .  

Jeg valgte sistnevnte denne gangen, og det føles fantastisk og enda bedre føles det vel i morgen når alarmen ringer 07.30  

image.jpg
image.jpg

Jeg har til og med fylt drivstoff på bilen. Jeg holdt akkurat på å ringe samboern for å spørre hva denne bilen drikker, (for det er ikke hver dag jeg fyller tanken, for å si det mildt), men idet jeg åpner luka (selvsagt etter å ha parkert to ganger, tar alltid feil av hvilken side dette hullet er på) så lyser det med store bokstaver at den skal ha Diesel. Så det var jo igrunn veldig greit *smilemunn. Så nå er både jeg, hunden og bilen mett. Det er ikke verst det!

image.jpg

Vel, nå skal det snurres jentefilmer så det synger etter.