City bike

Klassisk damesykkel i retro-chick stil. Offwhite ramme med brunt skinnsete og sykkelhåndtak. Kurv til å ha Savanna i, eller til å ha blomsterbuketten i på lørdager. Sandaler og hvit sommerkjole og med fulekvitter fra trærne...

Dagens sykkelopplevelse var langt i fra som beskrevet ovenfor. Været har vært strålende i hele dag og jeg bestemte meg endelig for å kjøpe meg sykkelen jeg har siklet etter lenge. Idet vi kom ut fra butikken åpnet himmelen seg. Regnet høljet ned. Jeg hadde ikke akkurat noe valg da vi netopp hadde brukt en hel time inne på butikken for å montere den. Det ble en våt opplevelse. Samboern tror jeg ikke har ledd så godt på lenge... Jeg hadde også pakket med teppe til Savanna, for plana var at hun skulle sitte i kurva på vei hjem. Jeg hadde så store planer, ser dere. Men hun valgte å bli med bilen hjem, forståelig nok.

image.jpg

Bildene viser ikke halvparten av hvor våt jeg egentlig var. Tittelen "fugleskremsel" kan være i nærheten.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-hvorfor stemmer virkeligheten så sjeldent med dagdrømmene?


Vel, jeg har fått vrengt av meg klærne og vridd opp sokkene, dusjet opp alt varmvannet og er klar for en "gammeldags" kveldsmat. Altså med brødskive, egg og te! -kjenner at varmen kommer snikende!