ikke fresh nok for treningssenteret

FullSizeRender.jpg

 -Treningssenter moten-

FullSizeRender.jpg


Jeg tenkte å dele noen tanker rundt "treningssenter og sosiale medier" og da spesielt bloggere da disse har en enorm påvirkningskraft. Det er ikke sikkert dere er enige, og det trenger dere heller ikke å være. Men jeg tenker: det er jo populært å fronte en sunn livsstil. Kanskje til og med så sunn at den blir usunn(?) nå skal jeg ikke dra alle under en kam, noen drar jo på trening for å faktisk trene, mens noen for å fortelle omverden at de gjør det. Og da selvsagt med en selfie av et nysminket ansikt og det fresheste treningstøyet. Jeg har selv følt på det at jeg ikke føler meg fresh nok til å dra på treningssenteret. Er det riktig? Drar man ikke dit for å svette for så å bli fresh etterpå?

FullSizeRender.jpg


Vel, her kommer litt av poenget. Ta foreksempel svømming. Det er en super sport, naturlig sport, (vi alle har jo levd i vann i 9 mnd), en sunn sport, lite belastning på kroppen osv... Men hvorfor er det ingen som fronter eller snakker (reklamerer) om det. Er det fordi at man ikke kan sminke seg og krølle håret før en svømmeøkt? Fordi det er vanskelig å være fin (attraktiv) på en svømmetrening?  Og for at en selfie med badehette og badedrakt ikke tar seg ut? Og fordi klorvannet gjør oss bleke? jeg bare lurer.... Hvis mine tanker ikke er helt på bærtur, syns jeg det er synd!

FullSizeRender.jpg